WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 054.RKŚ.4.2024

Inspektor w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Inspektor w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska


Nr ewidencyjny naboru: 054.RKŚ.4.2024

Data publikacji ogłoszenia: 10.09.2024 r.

Termin składania ofert upłynął: 20.09.2024 r.

Stanowisko: Inspektor w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

Wynik naboru:  Imię i nazwisko: Katarzyna Chałat zam. Chęciny                                                                      

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko inspektora w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Katarzyna Chałat, zam. Chęciny spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 194 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 11 października 2024, 11:44
Zmienił(a): Ewa Turas, 11 października 2024, 11:44
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 11 października 2024, 11:44
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 11 października 2024
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.