WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 051.KA.1.2024

Główny specjalista w Departamencie Kontroli i Audytu


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Kontroli i Audytu


Nr ewidencyjny naboru: 051.KA.1.2024

Data publikacji ogłoszenia: 05.09.2024 r.

Termin składania ofert upłynął: 16.09.2024 r.

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Kontroli i Audytu

 

Wynik naboru:  Imię i nazwisko: Wojciech Biały zam. Wielebnów                   

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Kontroli i Audytu, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pan Wojciech Biały, zam. Wielebnów, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 286 raz(y)
Wprowadził(a): Wiktoria Sawicka, 23 września 2024, 11:37
Zmienił(a): Wiktoria Sawicka, 23 września 2024, 11:37
Zatwierdził(a): Wiktoria Sawicka, 23 września 2024, 11:37
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 23 września 2024
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.