WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 028.RKŚ.1.2024

Dyrektor w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

 


 

Wynik naboru kandydatów na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze
– Dyrektor w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

Nr ewidencyjny naboru: 028.RKŚ.1.2024

Data publikacji ogłoszenia: 05.06.2024 r.

Termin składania ofert upłynął: 17.06.2024 r.

Stanowisko: Dyrektor w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Sylwia Kanios zam. Zajeziorze

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Dyrektora
w Departamencie Rolnictwa, Klimatu i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Sylwia Kanios, zam. Zajeziorze, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy
na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy
na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 63 raz(y)
Wprowadził(a): Wiktoria Sawicka, 26 czerwca 2024, 09:11
Zmienił(a): Wiktoria Sawicka, 26 czerwca 2024, 09:11
Zatwierdził(a): Wiktoria Sawicka, 26 czerwca 2024, 09:11
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 26 czerwca 2024
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.