WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 043.OK.5.2023

Główny specjalista w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


Nr ewidencyjny naboru: 043.OK.5.2023

Data publikacji ogłoszenia: 11.08.2023 r.

Termin składania ofert upłynął: 21.08.2023 r.

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Wojciech Nowak zam. Skarżysko-Kamienna

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Organizacyjnym i Kadr, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pan Wojciech Nowak, zam. Skarżysko-Kamienna, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

 

 

 

 

Artykuł przeczytano: 285 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 25 sierpnia 2023, 13:05
Zmienił(a): Ewa Turas, 25 sierpnia 2023, 13:05
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 25 sierpnia 2023, 13:05
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 25 sierpnia 2023
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.