WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 036.OK.3.2023

Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

(ogłoszenie nr 036.OK.3.2023)


Nr ewidencyjny naboru: 036.OK.3.2023

Data publikacji ogłoszenia: 23.06.2023 r.

Termin składania ofert upłynął: 03.07.2023 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Marcin Danielewicz zam. Skarżysko-Kamienna

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Departamencie Organizacyjnym i Kadr, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pan Marcin Danielewicz, zam. Skarżysko-Kamienna, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 289 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 7 lipca 2023, 12:29
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 7 lipca 2023, 12:29
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 7 lipca 2023, 12:29
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 7 lipca 2023
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.