WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 037.OZ.1.2022

Podinspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Podinspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

(ogłoszenie nr 037.OZ.1.2022)


Nr ewidencyjny naboru: 037.OZ.1.2022

Data publikacji ogłoszenia: 18.07.2022 r.

Termin składania ofert upłynął: 01.08.2022 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Kamil Redziak zam. Antonielów

                                           

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pan Kamil Redziak, zam. Antonielów, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-13-74

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 263 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 11 sierpnia 2022, 12:41
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 11 sierpnia 2022, 12:41
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 11 sierpnia 2022, 12:41
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 11 sierpnia 2022
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.