WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 012.ŚO.1.2022

Główny specjalista w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Główny specjalista w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami

Nr ewidencyjny naboru: 012.ŚO.1.2022

Data publikacji ogłoszenia: 30.03.2022 r.

Termin składania ofert upłynął: 11.04.2022 r.

Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Anna Socha zam. Mierzawa

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty w Departamencie Środowiska i Gospodarki Odpadami, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Anna Socha, zam. Mierzawa, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne konieczne do podjęcia pracy, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.
Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

 

Artykuł przeczytano: 352 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 27 kwietnia 2022, 11:43
Zmienił(a): Ewa Turas, 27 kwietnia 2022, 11:43
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 27 kwietnia 2022, 11:43
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 27 kwietnia 2022
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.