Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Uchwała nr 5172/22 Zarządu Województwa Świętokrzyskiego z dnia 13 kwietnia 2022 roku w sprawie skierowania do konsultacji i konsultacji społecznych projektu uchwały Sejmiku Województwa Świętokrzyskiego w sprawie przyjęcia „Regulaminu przyznawania stypendiów Samorządu Województwa Świętokrzyskiego Talenty Świętokrzyskie dla uczniów”

Kategoria: w zakresie edukacji, sportu, turystyki i spraw zagranicznych

Konsultacje i konsultacje społeczne rozpoczynają się w dniu 15 kwietnia 2022 r. i zostaną zakończone w dniu 21 kwietnia 2022 r.


 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Agnieszka Klimczewska
Katarzyna Łozińska-Michaluk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
telefon: 41/ 342-16-20
adres e-mail: agnieszka.klimczewska@sejmik.kielce.pl
adres e-mail:katarzyna.lozinska-michaluk@sejmik.kielce.pl

 

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
Projekt uchwały Sejmiku
PDF 383.55 Kb 14 kwietnia 2022 78 raz(y)
Uchwała nr 5227.2022
PDF 915.02 Kb 29 kwietnia 2022 61 raz(y)
Uchwała Zarządu Województwa Świętokrzyskiego nr 5172.22
DOCX 28.96 Kb 14 kwietnia 2022 56 raz(y)
Uzasadnienie
DOCX 14.03 Kb 14 kwietnia 2022 63 raz(y)
Załącznik nr 1
DOCX 16.04 Kb 14 kwietnia 2022 59 raz(y)
Załącznik nr 2
DOCX 16.19 Kb 14 kwietnia 2022 56 raz(y)
Artykuł przeczytano: 292 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 14 kwietnia 2022, 08:39
Zmienił(a): Ewa Turas, 29 kwietnia 2022, 15:23
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 29 kwietnia 2022, 15:23
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA PROJEKTOWANIE AKTÓW NORMATYWNYCH Konsultacje społeczne Uchwała nr 5172/22 Zarządu Województwa Świętokrzyskiego z dnia 13 kwietnia 2022 roku w sprawie skierowania do...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.