Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Zapytanie ofertowe dot. świadczenia usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku na potrzeby dwóch spotkań grantowych, organizowanych w ramach projektu „Innowacyjna edukacja – nowe możliwości zawodowe” w ramach Działania 4.1 Innowacje społeczne, Osi Priorytetowej IV Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, we wskazane przez Zamawiającego miejsca na terenie województwa świętokrzyskiego oraz wszelkie czynności związane z podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem. Każde z przewidzianych spotkań liczyć będzie 40 osób

Kategoria: ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE

Znak sprawy: DPR-IV.05.I.24.2017

 


Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

 

Barbara Jakubowska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel. 041 306 70 16

adres e-mail: barbara.jakubowska@sejmik.kielce.pl

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01.Zapytanie ofertowe
PDF 3.11 Mb 26 października 2017 162 raz(y)
02.Załącznik nr 1 - Formularz ofertowy
DOCX 93.95 Kb 26 października 2017 122 raz(y)
03.Załącznik nr 2 - Wzór umowy
PDF 1.99 Mb 26 października 2017 129 raz(y)
04.Zestawienie ofert
PDF 130.49 Kb 6 listopada 2017 114 raz(y)
05.Informacja o wyborze oferty
PDF 525.23 Kb 6 listopada 2017 133 raz(y)
Artykuł przeczytano: 940 raz(y)
Wprowadził(a): Monika Warelis, 26 października 2017, 15:03
Zmienił(a): Karolina Leder, 16 stycznia 2019, 14:25
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 16 stycznia 2019, 14:25
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe dot. świadczenia usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku na...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.