WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa polegająca na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym,...

Platforma zamówień publicznych
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

sejmik-kielce.logintrade.net - dla Zamówień Publicznych wszczynanych po 11 czerwca 2018 roku.

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa polegająca na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu redakcyjnym i graficznym, korekcie językowej jednego artykułu branżowego, dotyczącego szkolnictwa zawodowego w nawiązaniu do branży metalowo-odlewniczej w kraju i województwie świętokrzyskim z uwzględnieniem dobrych praktyk na rzecz równości szans dla projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju CKZiU, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020. Artykuł będzie umieszczony na Regionalnym Portalu Zawodowym w zakładce „artykuły branżowe”.

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 1526 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 7 lutego 2017, 14:34
Zmienił(a): Karolina Leder, 8 stycznia 2019, 08:13
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 8 stycznia 2019, 08:13
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 8 stycznia 2019
Wersja archiwalna z 24 lutego 2017
Wersja archiwalna z 7 lutego 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.