WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe Zapytanie ofertowe dot. usługi polegającej na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu...

Platforma zamówień publicznych
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

sejmik-kielce.logintrade.net - dla Zamówień Publicznych wszczynanych po 11 czerwca 2018 roku.

Zapytanie ofertowe dot. usługi polegającej na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu redakcyjnym i graficznym, korekcie językowej jednego artykułu branżowego, dotyczącego szkolnictwa zawodowego z uwzględnieniem dobrych praktyk na rzecz równości szans dla projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020, który będzie umieszczony na Regionalnym Portalu Zawodowym w zakładce „artykuły branżowe”

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 1634 raz(y)
Wprowadził(a): Monika Warelis, 12 lipca 2016, 10:24
Zmienił(a): Monika Warelis, 12 lipca 2016, 10:24
Zatwierdził(a): Monika Warelis, 12 lipca 2016, 10:24
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 28 lipca 2016
Wersja archiwalna z 12 lipca 2016
Wersja archiwalna z 12 lipca 2016
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.