Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mięsnych i drobiu do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w Wólce Milanowskiej 18A k/Nowej Słupi, zgodnie z załącznikiem nr 1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę transportu środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu mięsa, produktów mięsnych i wędlin. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1.

Kategoria: Zapytania ofertowe

Zawiadomienie o wyborze oferty.

 

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Robert Kubina

Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Marsz. J. Piłsudskiego 42, 25-431 Kielce

telefon: 41 362-45-48 
wew. 147
telefax: 41 362-48-99

adres poczty elektronicznej: robert.kubina@scdn.pl

 

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01_Zaptranie ofertowe_4.1_2020
PDF 1.8 Mb 20 stycznia 2020 104 raz(y)
02_Zalacznik_nr_1
XLS 64 Kb 20 stycznia 2020 100 raz(y)
03_Zalacznik_nr 2_ Formularz_oferty
DOCX 27.95 Kb 20 stycznia 2020 88 raz(y)
04_Zestawienie_cen _ zalacznik_do_ofert
XLS 71 Kb 20 stycznia 2020 111 raz(y)
05_Zalacznik_nr_3_wzor_umowy
PDF 360.36 Kb 20 stycznia 2020 99 raz(y)
06_Zawiadomienie o wyborze oferty
PDF 297.94 Kb 24 stycznia 2020 68 raz(y)
Artykuł przeczytano: 409 raz(y)
Wprowadził(a): Robert Kubina, 20 stycznia 2020, 14:27
Zmienił(a): Robert Kubina, 24 stycznia 2020, 13:20
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 24 stycznia 2020, 14:15
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA WOJEWÓDZKIE I GMINNE SAMORZĄDOWE JEDNOSTKI ORGANIZACYJNE Biuletyny Informacji Publicznej Wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Kielcach Ogłoszenia i przetargi Zapytania ofertowe Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mięsnych i drobiu do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w Wólce...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.