Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Zapytanie ofertowe dot. świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku na potrzeby dwóch spotkań grantowych, organizowanych w ramach projektu „Innowacyjna edukacja – nowe możliwości zawodowe” w ramach Działania 4.1 Innowacje społeczne, Osi Priorytetowej IV Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, we wskazane przez Zamawiającego miejsca na terenie województwa świętokrzyskiego w określonym terminie oraz wszelkie czynności związane z podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem. Każde z przewidzianych spotkań liczyć będzie 30 osób

Kategoria: ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE

Znak sprawy: DPR-IV.052.I.34.2017

 


 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01.Zapytanie ofertowe
PDF 4.04 Mb 6 listopada 2017 185 raz(y)
02.Formularz oferty
DOCX 95.35 Kb 6 listopada 2017 124 raz(y)
03.Wzór umowy
PDF 2.08 Mb 6 listopada 2017 133 raz(y)
04.Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
PDF 505.81 Kb 15 listopada 2017 106 raz(y)
05.Zestawienie ofert
PDF 467.92 Kb 15 listopada 2017 175 raz(y)
Artykuł przeczytano: 601 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 6 listopada 2017, 13:56
Zmienił(a): Karolina Leder, 31 marca 2020, 14:43
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 31 marca 2020, 14:43
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe dot. świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku na...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.