Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa polegająca na zapewnieniu cateringu dla 200 osób podczas spotkań informacyjnych dotyczących przygotowania lub aktualizacji programów rewitalizacji, organizowanego przez Departament Polityki Regionalnej UMWŚ w dniach 03-04 marca 2016 r.

Kategoria: ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE

Zamówienie publiczne w trybie poniżej 30000 euro, zgodnie z zapisami Załącznika nr 1 do Uchwały nr 1615/13 Zarządu Województwa Świętokrzyskiego z dnia 09 stycznia 2013 roku, zmienionej Uchwałą nr 2712/14 w dn. 08 maja 2014 r.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Piotr Ochwanowski

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel.: 41/ 365-81-89

e-mail: piotr.ochwanowski@sejmik.kielce.pl

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01.Zapytanie ofertowe
PDF 749.35 Kb 17 lutego 2016 167 raz(y)
02.Załącznik nr 1
PDF 483.93 Kb 17 lutego 2016 174 raz(y)
03.Załącznik nr 2
PDF 302.6 Kb 17 lutego 2016 156 raz(y)
04.Załącznik nr 3
PDF 106.02 Kb 17 lutego 2016 155 raz(y)
05.Załącznik nr 4
PDF 401.08 Kb 17 lutego 2016 144 raz(y)
06.Załącznik nr 5
PDF 982.96 Kb 17 lutego 2016 141 raz(y)
07.Zestawienie ofert
PDF 401.94 Kb 26 lutego 2016 128 raz(y)
Artykuł przeczytano: 580 raz(y)
Wprowadził(a): Monika Warelis, 17 lutego 2016, 09:14
Zmienił(a): Monika Warelis, 26 lutego 2016, 13:30
Zatwierdził(a): Monika Warelis, 26 lutego 2016, 13:30
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest usługa polegająca na zapewnieniu cateringu dla 200 osób podczas...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.