WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie edukacji, sportu, turystyki i spraw zagranicznych Ogłoszenia drugiego otwartego konkursu ofert na powierzenie lub wsparcie zadań publicznych Województwa...

Ogłoszenia drugiego otwartego konkursu ofert na powierzenie lub wsparcie zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego w zakresie wspierania i upowszechniania kultury fizycznej w 2024 r.

Zarząd Województwa Świętokrzyskiego ogłasza drugi otwarty konkurs ofert na powierzenie lub wsparcie zadań publicznych Województwa Świętokrzyskiego w zakresie wspierania i upowszechniania kultury fizycznej w 2024 r.

 

 

/w załączeniu/

 

W konkursie mogą brać udział organizacje pozarządowe, zgodnie z art. 3 ust. 2 oraz podmioty wymienione w art. 3 ust. 3 ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (Dz. U. z 2023 r., poz. 571).

 

  • Informacji w sprawie otwartego konkursu ofert udziela:

 

Departament Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych,

Oddział Sportu  tel:  41 395-10-58, 41 395-11-75, 41 395-11-69, 395-19-91

 

 

Departament Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych

Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

al. IX Wieków Kielc 3

25-516 Kielce

fax. 41 344 52 65

e-mail: sekretariat.est@sejmik.kielce.pl

 

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Leszek Wnętrzak

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

al. IX Wieków Kielc 3

25-516 Kielce

tel.: 41/ 395-10-58

e-mail: leszek.wnetrzak@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 110 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 8 lutego 2024, 14:44
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 8 lutego 2024, 14:47
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 8 lutego 2024, 14:47
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.