Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mięsnych i drobiu do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w Milanowskiej Wólce 18 A, 26-006 Nowa Słupia, zgodnie z załącznikiem nr 1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę transportu środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu mięsa, produktów mięsnych i wędlin. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1.

Kategoria: Zapytania ofertowe

 Zawiadomienie o wyborze oferty.

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Robert Kubina

Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Marsz. J. Piłsudskiego 42, 25-431 Kielce

telefon: 41 362-45-48 
wew. 147
telefax: 41 362-48-99

adres poczty elektronicznej: robert.kubina@scdn.pl

 

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01. Zapytanie ofertowe_13_20213
PDF 1.91 Mb 28 kwietnia 2021 60 raz(y)
02. Zalacznik_nr_1
XLS 64 Kb 28 kwietnia 2021 36 raz(y)
03_Zalacznik_nr 2_ Formularz_oferty
DOCX 29.15 Kb 28 kwietnia 2021 37 raz(y)
04_Zestawienie_cen _ zalacznik_do_ofert
XLS 71 Kb 28 kwietnia 2021 35 raz(y)
05_Zalacznik_nr_3_wzor_umowy
PDF 359.52 Kb 28 kwietnia 2021 43 raz(y)
06. Zawiadomienie o wyborze oferty
PDF 215.62 Kb 6 maja 2021 24 raz(y)
Artykuł przeczytano: 187 raz(y)
Wprowadził(a): Robert Kubina, 28 kwietnia 2021, 14:34
Zmienił(a): Robert Kubina, 6 maja 2021, 11:44
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 6 maja 2021, 11:57
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA WOJEWÓDZKIE I GMINNE SAMORZĄDOWE JEDNOSTKI ORGANIZACYJNE Biuletyny Informacji Publicznej Wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Kielcach Ogłoszenia i przetargi Zapytania ofertowe Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mięsnych i drobiu do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.