Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Dostawa produktów mięsnych i drobiu do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w Milanowskiej Wólce 18 A, 26-006 Nowa Słupia. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę transportu środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu mięsa, produktów mięsnych i wędlin.

Kategoria: Zapytania ofertowe

06. zawiadomienie o wyborze oferty

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Anna Śniowska

Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Marsz. J. Piłsudskiego 42, 25-431 Kielce

telefon: 41 362-45-48 
wew. 134
telefax: 41 362-48-99

adres poczty elektronicznej: anna.sniowska@scdn.pl

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01. Zapytanie ofertowe 2.2022
PDF 327.18 Kb 11 stycznia 2022 47 raz(y)
02. Załącznik nr 1
ZIP 21.51 Kb 11 stycznia 2022 39 raz(y)
03. Załącznik nr 2 do zapytania ofertowego 2.2022
DOCX 19.78 Kb 11 stycznia 2022 37 raz(y)
04. Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego 2.2022
DOCX 32.42 Kb 11 stycznia 2022 32 raz(y)
05. Zestawienie asortymentowo cenowe
ZIP 22.66 Kb 11 stycznia 2022 38 raz(y)
06. zawiadomienie o wyborze oferty 02
PDF 36.02 Kb 13 stycznia 2022 38 raz(y)
Artykuł przeczytano: 171 raz(y)
Wprowadził(a): Tomasz Szymczyk, 11 stycznia 2022, 14:52
Zmienił(a): Tomasz Szymczyk, 13 stycznia 2022, 13:31
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 13 stycznia 2022, 13:41
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA WOJEWÓDZKIE I GMINNE SAMORZĄDOWE JEDNOSTKI ORGANIZACYJNE Biuletyny Informacji Publicznej Wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Kielcach Ogłoszenia i przetargi Zapytania ofertowe Dostawa produktów mięsnych i drobiu do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w Milanowskiej Wólce 18 A, 26-006 Nowa Słupia....
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.