Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku na potrzeby dwóch spotkań grantowych, organizowanych w ramach projektu „Innowacyjna edukacja - nowe możliwości zawodowe" w ramach Działania 4.1 Innowacje społeczne, Osi Priorytetowej IV Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020, we wskazane przez Zamawiającego miejsca na terenie województwa świętokrzyskiego w określonym terminie oraz wszelkie czynności związane z podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem. Każde z przewidzianych spotkań liczyć będzie 35 osób

Kategoria: ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41 306-70-13

e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

 

 

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01.Zapytanie ofertowe
PDF 4.05 Mb 17 października 2017 172 raz(y)
02.Formularz ofertowy
DOCX 95.94 Kb 17 października 2017 123 raz(y)
03.Wzór umowy
PDF 2.09 Mb 17 października 2017 121 raz(y)
04.Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
PDF 379.97 Kb 26 października 2017 110 raz(y)
05.Zestawienie ofert
PDF 370.55 Kb 26 października 2017 117 raz(y)
Artykuł przeczytano: 631 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 17 października 2017, 14:26
Zmienił(a): Karolina Leder, 14 stycznia 2019, 14:37
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 14 stycznia 2019, 14:37
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.