WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i...

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla 30 uczestników spotkania Regionalnej Rady Programowej ds. Szkolnictwa Zawodowego organizowanym w ramach projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”

w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju Centrów Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, Działania 8.5 Rozwój i wysoka jakość szkolnictwa zawodowego oraz kształcenia ustawicznego, Osi priorytetowej 8 Rozwój edukacji i aktywne społeczeństwo, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020, na wskazane przez Zamawiającego miejsce na terenie województwa świętokrzyskiego w określonym terminie oraz wszelkie czynności związane z przygotowaniem, podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem.


 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 1779 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 2 lutego 2017, 12:24
Zmienił(a): Karolina Leder, 8 stycznia 2019, 07:50
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 8 stycznia 2019, 07:50
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 8 stycznia 2019
Wersja archiwalna z 15 lutego 2017
Wersja archiwalna z 2 lutego 2017
Wersja archiwalna z 2 lutego 2017
Wersja archiwalna z 2 lutego 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.