Biuletyn Informacji Publicznej
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego
(bip.sejmik.kielce.pl)

Platforma zamówień publicznych
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

sejmik-kielce.logintrade.net - dla Zamówień Publicznych wszczynanych po 11 czerwca 2018 roku.

Zapytanie ofertowe dotyczące świadczenia usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla 20 osób uczestniczących w spotkaniu platformy współpracy grantobiorców organizowanym w ramach projektu „Innowacyjna edukacja – nowe możliwości zawodowe” w ramach Działania 4.1 Innowacje społeczne, Osi Priorytetowej IV Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020

Kategoria: ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE

Znak sprawy: DPR-IV.052.I.98.2017


 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Barbara Jakubowska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel. 41 306 70 16

adres e-mail: barbara.jakubowska@sejmik.kielce.pl

 

 

 

Załączone pliki:
Nazwa pliku
Opis pliku
Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
01.Zapytanie ofertowe
PDF 480.51 Kb 7 września 2018 146 raz(y)
02.Załącznik nr 1 Formularz oferty
DOC 115 Kb 7 września 2018 91 raz(y)
03.Załącznik nr 2 - Wzór umowy
PDF 399.6 Kb 7 września 2018 94 raz(y)
04. Informacja o wyborze
PDF 543.49 Kb 18 września 2018 109 raz(y)
05. Zestawienie ofert
PDF 888.09 Kb 18 września 2018 102 raz(y)
Artykuł przeczytano: 705 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 7 września 2018, 12:37
Zmienił(a): Karolina Leder, 18 września 2018, 15:00
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 18 września 2018, 15:00
 
Ścieżka artykułu:
bip.sejmik.kielce.pl/STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe Zapytanie ofertowe dotyczące świadczenia usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu...
bip.sejmik.kielce.pl
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego

25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.