WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Struktura zatrudnienia


Pracownicy Świętokrzyskiego Biura Rozwoju Regionalnego:

W Świętokrzyskim Biurze Rozwoju Regionalnego zatrudnienie wg stanu na dzień 31.10.2023.r wynosi ogółem 68 osób

Łukasz Skórski - Zastępca Dyrektora ds. Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich - Kierownik Biura PROW w Świętokrzyskim Biurze Rozwoju Regionalnego 

Katarzyna Bieniek-Kaszyńska - Generalny Projektant ds. Zagospodarowania Przestrzennego Województwa

Magdalena Kwiatkowska - Kierownik Zespołu Planowania Przestrzennego

Magdalena Zachariasz - Główny Projektant Koordynator  ds. audytu krajobrazowego

Anna Domagalska-Lesiak - Główny Księgowy

 

 

 

 

 

Adres redakcji strony podmiotowej BIP

Aneta Dudzic

Świętokrzyskie Biuro Rozwoju Regionalnego
ul. Targowa 18; 25-409 Kielce
telefon:  041 362-70-12
Sekretariat: (41) 343-83-20
fax:  041 343-01-79

Artykuł przeczytano: 22322 raz(y)
Wprowadził(a): Aneta Dudzic, 10 stycznia 2004, 14:11
Zmienił(a): Aneta Dudzic, 21 listopada 2023, 10:38
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 21 listopada 2023, 10:40
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 21 listopada 2023
Wersja archiwalna z 30 kwietnia 2021
Wersja archiwalna z 7 maja 2019
Wersja archiwalna z 19 września 2018
Wersja archiwalna z 8 marca 2016
Wersja archiwalna z 1 marca 2016
Wersja archiwalna z 1 marca 2016
Wersja archiwalna z 5 maja 2010
Wersja archiwalna z 4 sierpnia 2009
Wersja archiwalna z 4 sierpnia 2009
Wersja archiwalna z 5 sierpnia 2008
Wersja archiwalna z 13 lutego 2008
Wersja archiwalna z 31 sierpnia 2007
Wersja archiwalna z 29 sierpnia 2007
Wersja archiwalna z 21 września 2005
Wersja archiwalna z 18 stycznia 2005
Wersja archiwalna z 17 stycznia 2005
Wersja archiwalna z 10 stycznia 2004
Wersja archiwalna z 10 stycznia 2004
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.