WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Świętokrzyskim Zarządzie Melioracji i Urządzeń Wodnych w Kielcach z dnia 2.04.2010r.

Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko urzędnicze w Świętokrzyskim Zarządzie Melioracji i Urządzeń Wodnych w Kielcach z dnia 2.04.2010r. - St. referent techniczny w Rejonowym Oddziale we Włoszczowie;

Świętokrzyski Zarząd Melioracji  i Urządzeń Wodnych w Kielcach

ul. Witosa 86 25 – 561 Kielce

Tel. (041) 334 00 98, fax. (041) 344 54 14

www.szmiuw.kielce.com.pl

INFORMACJA O WYNIKACH NABORU

NA WOLNE STANOWISKA URZĘDNICZE

 

 

STANOWISKO

 

 

St. referent w Rejonowym Oddziale ŚZMiUW we Włoszczowie

 

 

DATA PUBLIKACJI OGŁOSZENIA

 

 

 

02.04.2010r

 

TERMIN SKŁADANIA OFERT UPŁYNĄŁ

 

 

 

15.04.2010r

 

WYNIK REKRUTACJI

 

 

W wyniku naboru zatrudniony został: Pan Grzegorz Otfinowski, zam. Włoszczowa

 

 

UZASADNIENIE

 

Kandydat spełnił wymagania formalne ogłoszenia oraz wykazał się znajomością zagadnień przepisów Prawa wodnego i Prawa budowlanego. Kandydat w najpełniejszy sposób spełniła oczekiwania związane z możliwością zatrudnienia na wolnym stanowisku urzędniczym.

 

 

DATA

 

 

19.04.2010r

 

 

 

 

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:
Magdalena Miszczuk-Prus
Świętokrzyski Zarząd Melioracji i Urządzeń Wodnych w Kielcach
ul. Witosa 86, 25-561 Kielce

telefon: 41-334-00-99 wew. 206
telefax: 41-344-54-14
adres poczty elektronicznej:
magdalena.miszczuk@szmiuw.kielce.com.pl

Artykuł przeczytano: 688 raz(y)
Wprowadził(a): Marcin Met, 19 kwietnia 2010, 12:14
Zmienił(a): Marcin Met, 19 kwietnia 2010, 12:14
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 19 kwietnia 2010, 12:47
 
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.