WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 052.OZ.2.2020

Inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

 

Nr ewidencyjny naboru: 052.OZ.2.2020

Data publikacji ogłoszenia: 05.08.2020 r.

Termin składania ofert upłynął: 17.08.2020 r.

Stanowisko: inspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Joanna Picheta-Snochowska

                                                  

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko inspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów, test pisemny oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka Pani Joanna Picheta–Snochowska zam. Ruda Strawczyńska spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne oraz wszystkie wymagania dodatkowe pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku. 

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63
fax. 41/ 344-40-94

e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

 

 

 

Artykuł przeczytano: 383 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 26 sierpnia 2020, 09:47
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 26 sierpnia 2020, 09:47
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 26 sierpnia 2020, 09:47
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 26 sierpnia 2020
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.