WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 048.OK.3.2020

Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
–  Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

Nr ewidencyjny naboru: 048.OK.3.2020

Data publikacji ogłoszenia: 27.07.2020 r.

Termin składania ofert upłynął: 06.08.2020 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Adrian Romański zam. Kielce                           

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Departamencie Organizacyjnym i Kadr obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat: Pan Adrian Romańskizam. Kielce spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne oraz większość wymagań dodatkowych pozwalających na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydata o pracy na stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

tel.: 41/ 342-15-63
fax. 41/ 344-40-94

e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

 

 

 

Artykuł przeczytano: 332 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 14 sierpnia 2020, 11:04
Zmienił(a): Ewa Turas, 14 sierpnia 2020, 11:04
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 14 sierpnia 2020, 11:04
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 14 sierpnia 2020
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.