WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr: 024.DPR.2.2012

Główny Specjalista w Departamencie Polityki Regionalnej – 1/2 etatu 
Nr ewidencyjny naboru: 024.DPR.2.2012
Data publikacji ogłoszenia: 06.11.2012
Termin składania ofert upłynął: 16.11.2012
Stanowisko: Główny specjalista w Departamencie Polityki Regionalnej – ½ etatu.
Wynik rekrutacji:  Imię i nazwisko: Adam Stoksik zam. Krzczonów
Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko głównego specjalisty  w Departamencie Polityki Regionalnej, obejmującego w części merytorycznej pisemny test oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż Pan Adam Stoksik spełnia  wymagania konieczne do podjęcia pracy oraz w największym stopniu spełnia oczekiwane dodatkowe wymagania pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.
Komisja najwyżej oceniła jego kompetencje, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym, wyobrażenie kandydata o pracy na stanowisku – koncepcję prowadzenia monitoringu polityki regionalnej, przygotowywania analiz i raportów z badań oraz prowadzenia badań benchmarkingowych i podjęła decyzję o rekomendowaniu Pana Adama Stoksika do zatrudnienia.

Adres redakcji strony podmiotowej BIP:

Agata Obertyńska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce

telefon: 41/ 342-12-30
telefax: 41/ 344-52-65
adres poczty elektronicznej: agata.obertynska@sejmik.kielce.pl 


Artykuł przeczytano: 1724 raz(y)
Wprowadził(a): Kazimierz Bielny, 12 grudnia 2012, 09:42
Zmienił(a): Kazimierz Bielny, 12 grudnia 2012, 09:49
Zatwierdził(a): Kazimierz Bielny, 12 grudnia 2012, 09:49
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 12 grudnia 2012
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.