WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 061.OK.6.2023

Inspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Inspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

(ogłoszenie nr 061.OK.6.2023)


Nr ewidencyjny naboru: 061.OK.6.2023

Data publikacji ogłoszenia: 16.11.2023 r.

Termin składania ofert upłynął: 27.11.2023 r.

Stanowisko: Inspektor w Departamencie Organizacyjnym i Kadr

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Bernarda Piwowar zam. Łączna

                                                      

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko inspektora w Departamencie Organizacyjnym i Kadr, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Bernarda Piwowar, zam. Łączna, spełnia wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.       

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

 

Artykuł przeczytano: 235 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Wójcik, 12 grudnia 2023, 10:42
Zmienił(a): Karolina Wójcik, 12 grudnia 2023, 10:42
Zatwierdził(a): Karolina Wójcik, 12 grudnia 2023, 10:42
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 12 grudnia 2023
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.