WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 057.EST.7.2023

Specjalista w Departamencie Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze –

Specjalista w Departamencie Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych

 

 Nr ewidencyjny naboru: 057.EST.7.2023

Data publikacji ogłoszenia: 23.10.2023 r.

Termin składania ofert upłynął: 02.11.2023 r.

Stanowisko: Specjalista w Departamencie Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Milena Zbroszczyk zam. Piekoszów

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko specjalisty w Departamencie Edukacji, Sportu, Turystyki i Spraw Zagranicznych, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pani Milena Zbroszczyk, zam. Piekoszów, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne, konieczne do podjęcia pracy na stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 395-16-58

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 279 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 10 listopada 2023, 11:09
Zmienił(a): Ewa Turas, 10 listopada 2023, 11:09
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 10 listopada 2023, 11:09
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 10 listopada 2023
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.