WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 066.EFS.7.2021

Specjalista w Departamencie Wdrażania Europejskiego Funduszu Społecznego


 

 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze
– Specjalista w Departamencie Wdrażania Europejskiego Funduszu Społecznego

Nr ewidencyjny naboru: 066.EFS.7.2021

Data publikacji ogłoszenia: 27.12.2021 r.

Termin składania ofert upłynął: 10.01.2022 r.

Stanowisko: Specjalista w Departamencie Wdrażania Europejskiego Funduszu Społecznego

 

Wynik naboru: Imię i nazwisko: Grzegorz Ucig zam. Kielce

Uzasadnienie:

W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko specjalisty w Departamencie Wdrażania Europejskiego Funduszu Społecznego, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydat pan Grzegorz Ucig, zam. Kielce, spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne konieczne do podjęcia pracy oraz wymagania dodatkowe, pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku. Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie o pracy na rozpatrywanym stanowisku.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Janda-Wnuk

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-63

e-mail: ewelina.janda-wnuk@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 399 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 14 stycznia 2022, 14:11
Zmienił(a): Ewa Turas, 14 stycznia 2022, 14:11
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 14 stycznia 2022, 14:11
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 14 stycznia 2022
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.