WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zebraniu materiałów, opracowaniu...

Platforma zamówień publicznych
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

sejmik-kielce.logintrade.net - dla Zamówień Publicznych wszczynanych po 11 czerwca 2018 roku.

Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu redakcyjnym i graficznym, korekcie językowej jednego artykułu branżowego, dotyczącego szkolnictwa zawodowego w nawiązaniu do zasobooszczędnego budownictwo w kraju i województwie świętokrzyskim z uwzględnieniem dobrych praktyk na rzecz równości szans dla projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju CKZiU, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

DPR-IV.052.I.176.2015


Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Ewelina Domoradzka
 
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

41 306-70-13 (wew.713)

41 306-70-20 fax

e-mail:ewelina.domoradzka@sejmik.kielce.pl

  

Artykuł przeczytano: 1220 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 19 lutego 2018, 13:40
Zmienił(a): Ewa Turas, 4 stycznia 2019, 09:18
Zatwierdził(a): Ewa Turas, 4 stycznia 2019, 09:18
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 4 stycznia 2019
Wersja archiwalna z 7 marca 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
Wersja archiwalna z 19 lutego 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.