WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAŁATWIANIE SPRAW w zakresie środowiska i gospodarki odpadami Udostępnianie informacji o środowisku i jego ochronie

Udostępnianie informacji o środowisku i jego ochronie

Ostrzeżenie: Stara wersja artykułu!
  • Ten artykuł ma nowszą wersję dostępną tutaj
1. Udostępnianie informacji o środowisku i jego ochronie - informacje ogólne.


2. Publicznie dostępny wykaz danych o dokumentach zawierających informacje o środowisku i jego ochronie wraz z:

- kartami informacyjnymi typu A

- kartami informacyjnymi typu B

- kartami informacyjnymi typu C

- kartami informacyjnymi typu D

- kartami informacyjnymi typu F

- kartami informacyjnymi typu G

- kartami informacyjnymi typu I



Informację do publikacji przekazał Jan Lis, Dyrektor Departamentu Ochrony Środowiska

Załączone pliki:

Nazwa pliku Typ Rozmiar Data dodania Pobrany
Formularz DOCX17.83 Kb17 marca 2021116 raz(y)
Artykuł przeczytano: 6198 raz(y)
Wprowadził(a): Paweł Krajewski, 28 grudnia 2006, 11:10
Zmienił(a): Paweł Krajewski, 28 grudnia 2006, 15:05
Zatwierdził(a): Paweł Krajewski, 28 grudnia 2006, 15:05
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 17 marca 2021
Wersja archiwalna z 17 marca 2021
Wersja archiwalna z 8 września 2020
Wersja archiwalna z 8 września 2020
Wersja archiwalna z 18 lutego 2020
Wersja archiwalna z 4 lutego 2019
Wersja archiwalna z 4 lutego 2019
Wersja archiwalna z 1 marca 2018
Wersja archiwalna z 27 lutego 2018
Wersja archiwalna z 17 stycznia 2014
Wersja archiwalna z 10 stycznia 2012
Wersja archiwalna z 20 października 2009
Wersja archiwalna z 16 sierpnia 2007
Wersja archiwalna z 16 lutego 2007
Wersja archiwalna z 28 grudnia 2006
Wersja archiwalna z 28 grudnia 2006
Wersja archiwalna z 28 grudnia 2006
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.