WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 
Jesteś tutaj:
STRONA GŁÓWNA ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Zapytania ofertowe Zapytanie ofertowe na usługi polegające na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu redakcyjnym...

Platforma zamówień publicznych
Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego

sejmik-kielce.logintrade.net - dla Zamówień Publicznych wszczynanych po 11 czerwca 2018 roku.

Zapytanie ofertowe na usługi polegające na zebraniu materiałów, opracowaniu merytorycznym, opracowaniu redakcyjnym i graficznym, korekcie językowej jednego artykułu branżowego, dotyczącego szkolnictwa zawodowego w nawiązaniu do nowoczesnego rolnictwa i przetwórstwa spożywczego w kraju i województwie świętokrzyskim z uwzględnieniem dobrych praktyk na rzecz równości szans dla projektu pn. „Nowoczesna Szkoła Zawodowa – Nowoczesny Region”, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju CKZiU, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020

Znak sprawy: DPR-IV.052.I.206.2015


 

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Katarzyna Ligęza

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13

adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 855 raz(y)
Wprowadził(a): Ewa Turas, 16 maja 2018, 12:01
Zmienił(a): Monika Warelis, 1 czerwca 2018, 15:42
Zatwierdził(a): Monika Warelis, 1 czerwca 2018, 15:42
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 1 czerwca 2018
Wersja archiwalna z 16 maja 2018
Wersja archiwalna z 16 maja 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.