WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie Nr 008.OWŚ.1.2017

Podinspektor w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska


Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze – podinspektor  w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska.

Nr ewidencyjny naboru: 008.OWŚ.1.2017

Data publikacji ogłoszenia: 06.04.2017r.

Termin składania ofert upłynął: 18.04.2017r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska.

Wynik naboru:  Giemza Krystian zam. Bukowa

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko Podinspektora w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz ocenę kompetencji w formie rozmowy kwalifikacyjnej, Komisja uznała, iż kandydat Pan  Giemza Krystian zam. Bukowa spełnia w najwyższym stopniu wymagania konieczne do podjęcia pracy, oraz wszystkie wymagania dodatkowe, co pozwala na optymalne wykonywanie zadań na rozpatrywanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydata, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydata o pracy na stanowisku.

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Paulina Zagnińska

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce

tel.: 41/ 342 19 47
e-mail: paulina.zagninska@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 586 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 8 maja 2017, 13:32
Zmienił(a): Karolina Leder, 8 maja 2017, 13:32
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 8 maja 2017, 13:32
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 8 maja 2017
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.