WERSJA DLA OSÓB
SŁABOWIDZĄCYCH
INFORMACJA DLA OSÓB
NIEPEŁNOSPRAWNYCH
Rozmiar czcionki:
powiększwyzerujpomniejsz
 
zaawansowane
 
 
 
 

Ogłoszenie nr 035.DOZ.2.2018

Podinspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia


 

Wynik naboru kandydatów na wolne stanowisko urzędnicze – podinspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia.

Nr ewidencyjny naboru: 035.DOZ.2.2018

Data publikacji ogłoszenia: 30.08.2018 r.

Termin składania ofert upłynął: 10.09.2018 r.

Stanowisko: Podinspektor w Departamencie Ochrony Zdrowia

Wynik naboru: 

Imię i nazwisko: Szafrańska Magdalena zam. Kielce

Uzasadnienie: W wyniku przeprowadzonego postępowania o naborze na wolne stanowisko podinspektora w Departamencie Ochrony Zdrowia, obejmującego ocenę formalną złożonych dokumentów oraz  rozmowę kwalifikacyjną, Komisja uznała, iż kandydatka: Pani Szafrańska Magdalena, zam.Kielce,  spełnia w najwyższym stopniu wymagania niezbędne pozwalające na optymalne wykonywanie zadań na proponowanym stanowisku.

Komisja wysoko oceniła kompetencje kandydatki, poziom udzielonych odpowiedzi na zadane pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, umiejętność prezentacji posiadanej wiedzy na temat zadań realizowanych w rozpatrywanym obszarze dziedzinowym oraz wyobrażenie kandydatki o pracy na stanowisku, poparte dotychczasowym doświadczeniem zawodowym.

 

 

Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:

Monika Malanowicz

Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3,
25-516 Kielce
tel.: 41/ 342-15-58
fax. 41/ 344-40-94

e-mail: monika.malanowicz@sejmik.kielce.pl

Artykuł przeczytano: 655 raz(y)
Wprowadził(a): Karolina Leder, 8 października 2018, 14:09
Zmienił(a): Karolina Leder, 8 października 2018, 14:09
Zatwierdził(a): Karolina Leder, 8 października 2018, 14:09
 

Wersje artykułu:

Wersja aktualna z 8 października 2018
 
copyrights @ 2012 - 2024 Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
 

Informacja o plikach cookie

Ta strona korzysta z plików cookie. Więcej informacji w polityce prywatności.

Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.